6 mei | 9:30

27 mei | 18:30

ds. A. de Wit

Collecte bonnen

De collectebonnen kunt u bestellen bij:

Henk van der Molen
Kerkboomstraat 7
4209 AV Schelluinen
T: 0183-620980
E: H.v.d.Molen6<at>kpnplanet.nl

Let op, de collectebonnen zijn alleen bestemd voor collecten en giften en niet als betaalmiddel voor andere doeleinden.

Orgelfonds

Het onderhoud van het orgel wordt gefinancierd uit de baten van het orgelfonds waarvoor achter in de kerk collectebussen hangen.

Onderhoud gebouwen

Het onderhoud van de gebouwen wordt deels gefinancierd uit het ophalen van oud papier en verkopen van erwtensoep.
Oud papier wordt iedere eerste vrijdagavond van de maand opgehaald.
De erwtensoep actie is op de eerste zaterdag van de maanden februari en november.

Koster

Aanspreekpunt voor het kosteren is mevr. D.H. Vermeulen.
E: koster<at>hervormdschelluinen.nl

Beheerders de Bron

"De Bron" wordt beheerd door het echtpaar De Ruiter.

De exploitatie van “de Bron” is in handen van de Diaconie. Het is mogelijk om “De Bron” te huren voor het vieren van o.a. verjaardagen en jubilea. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kan dit uitsluitend in overleg met de beheerders die u informatie kunnen geven omtrent de kosten en de mogelijkheden.