15 oktober| 9:30

ds. G. van Wolfswinkel

5 november | 18:30

Jeugdraad

De jeugdraad vergadert onder leiding van de jeugdouderling twee maal per jaar met de leidinggevenden van het reguliere jeugdwerk en de secretaresse. Deze vergadering is begin van het seizoen en in januari, halverwege de winterperiode. De jeugdraad wordt gevormd door de jeugdwerkers.

De jeugdouderling is de verbindende schakel naar de kerkenraad.

Voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar en voor tieners van 12 tot 16 jaar is er een vorm van jeugdwerk die bij hen past.

Voor nadere informatie en tijden zie het uitnodigingsformulier:
uitnodiging voor de club huis aan huis 2017

En de toelichting hieronder per vorm jeugdwerk:

Kinderbijbelclub "Laat de kinderen tot Mij komen"

De kinderbijbelclub richt zich op alle kinderen van de basisschool.
De opzet heeft een evangeliserend karakter, zoals de naam al aangeeft en bevat veel creatieve verwerking.
We luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, zingen, knutselen, doen een spel, spelen een quiz, kijken dvd en nog veel meer!

Tienerclub

Deus Curat Te, zo noemen de tieners hun club. Ofwel God zorgt voor u.
Tijdens het winterseizoen komt de tienerclub iedere vrijdagavond bij elkaar in "de Bron".
We beginnen om 19.30 met een bijbel studie of een korte overdenken over wat er is gebeurd afgelopen week.
We gebruiken als TIM abonnee het blad PIT van de HGJB.
Na de pauze lezen we altijd kort het verslag van de vorige avond en na een glaasje fris of koffie gaan we na de pauze aan de slag met een spel of doen iets creatiefs.
De club wordt geleidt door Daniël, Jenneke en André en we zijn meestal met een groep van 10 tot 15 personen.
We gaan meerdere keren op een seizoen een avondje uit, als hoogtepunt toch wel de TOV avond van de HGJB ergens in Nederland.
Communiceren door de weeks doen we via de groepsapp.
Ook eens zin om langs te komen? We zien je graag op vrijdagavond in de Bron.

Zondagsschool "Samuel"

Zondagsschool Samuël bestaat al meer dan 125 jaar en is er voor alle kinderen van de basisschool. Iedere zondagmorgen (van oktober t/m april) is er zondagsschool van 11.00 uur tot 12.15 uur in de Bron. We knutselen samen, spelen een spel, zingen en bidden samen en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. We beginnen elk zondagsschooluur met elkaar met wat lekkers te drinken en te eten. Daarna gaan we aan de slag met een verhaal of thema uit de Bijbel. Natuurlijk vieren we ook feest met elkaar: ben je jarig (geweest) dan zingen we voor je en we vieren natuurlijk Kerstfeest en Paasfeest met elkaar. Iedere week is er een verslag te lezen en zijn er foto’s te bekijken op het weblog: www.zondagsschoolsamuel.blogspot.com.